پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران (iew): دادستان مرکز استان مازندران در بازدید از شکارگاه پرندگان فریدونکنار گفت: دامهای هوایی پرندگان در فریدونکنار باید در مدت کوتاهی جمع آوری شود.
به گزارش فارس، سیدیونس حسینیعالمی در بازدید سرزده از محل شکارگاههای فریدونکنار در منطقه ازباران، لپو اظهار کرد: روش فعلی شکار پرندگان دور از انصاف است. این ظلم در حق طبیعت است و بهصورت جدی باید نسبت به جمعآوری دامهای هوایی در این منطقه اقدام شود.
حتی یک دام هوایی نباید در فریدونکنار وجود داشته باشد
دادستان مرکز مازندران خاطرنشان کرد: پهن کردن دام به این روش قابل دفاع نیست و باید با ساز و کار مناسب نسبت به تأمین دغدغههای مردم اقدام شود.
حسینیعالمی با اعلام اینکه حتی یک تور و دام هوایی نباید در محل شکارگاههای فریدونکنار وجود داشته باشد، افزود: این موضوع مورد تأیید همه مقامات استانی قرار گرفته است و رئیس کل دادگستری هم بر ساماندهی شکارگاههای پرندگان تأکید دارد.
از مدیران محیط زیست کشور گلایه دارم
وی با اشاره به طولانی شدن مدت زمان جمعآوری شکار پرندگان خاطرنشان کرد: از مدیران محیط زیست کشور گلایه دارم و با همکاری همه مقامات استانی نسبت به جمعآوری دامهای هوایی اقدام میکنیم.
البته مقامات محلی در فریدونکنار معتقد هستند که بومیها برای تأمین هزینه زندگی خویش و بهدلیل عدم وجود اشتغال مناسب مجبور به شکار پرندگان هستند، این موضوع بهانهای شد برای پهن کردن دامهایی که نهتنها حیات پرندگان زمستانگذران بلکه چالشهای زیست محیطی جدیتر برای منطقه ایجاد کرده است. در برخی از مناطق تراکم وجود دامها طوری هست که کوچکترین پرندهای برای عبور از منطقه در امان نیست.
در این بازدید یداللهی معاون محیط زیست مازندران، فرماندار فریدونکنار و مسؤولان محیط زیست منطقه فریدونکنار حضور داشتند.
خدا باید رحم کنه با این مسول های ضعیف کشور
پر طرفدار 15 0
به نظر می رسد آقای کلانتری اساسا با ماموریت ارتکاب اشتباه های پی در پی به ریاست سازمان حفاظت محیط زیست منصوب شده اند
پر طرفدار 13 3
متاسفانه رویکرد س ح م ز بیشتر تسهیل فعالیتهای اقتصادی می باشد تا حفظ محیط زیست.
مثل چند روز قبل که اگر خدایی نکرده مسولان محلی مخالفت یا سوالی درباره خانه سازی در منطقه حفاظت شده بکنند، سرزنش می شوند. در صورتی که حفظ زیستگاهها و طبیعت و وحوش و زیباییهای خیره کننده آن که طی میلیونها سال باقی مانده تنها با قرق آن برای نسلهای بعدی می ماند. فعالیتهای انسانی مثل بریدن درختان یا چرای دام در عرض چندسال می تواند منظره ای که میلیونها سال ثابت بود را کلا عوض کند و بسیاری از وحوش اگر انسان وارد زیستگاهشان شود محل را ترک می کنند و برای همین است که ببشتر زیستگاههای باقی مانده قله ها و نواحی بیابانی و خالی از سکنه می باشد که ضرورت حفظ زیستگاه ها را نشان می دهد. مضاف بر این ما زمین و جا برای کارهای دیگر کم نداریم.
پر طرفدار 13 0
نگران نباش فعلا وحوشی بدتر و درنده تر از ما انسان ها وجود ندارد! خودمان دور هم هستیم فعلا! می گن انسان گرگ انسان است
پر طرفدار 6 0
یک پله از کلانتری بروبالاتر آب از جای دیگه گل آلوده
پر طرفدار 10 1
مقامات استانی که هیچ کاری نکردند.
ببینیم مقامات قضایی آیا قدرت اجرایی دارند؟
پر طرفدار 11 3
اینطور به نظر می رسد که بعضی ها بخاطر خشکاندن ارومیه ی زیبای طبی و دیگر برنامه های ضد ملی، جایزه دریافت کرده اند! وگرنه هیچ دلیل علمی و منطقی ای برای رییس سازمان محیط زیست شدن آقای کلانتری وجود ندارد. این ها بیشتر به تجارت فکر می کنند تا ایرانی آباد و سرشار از شادمانی و زیبایی. کسی باید رییس سازمان محیط زیست باشد که عاشق این سر زمین و کل زمین باشد. این ها در مسیر پول در آوردن، جنب و جوش های طبیعت دوستانه ی ما را «رمانتیک» می نامند و خود را اهل منطق و برنامه. منطق و برنامه ای که وجود ندارد؛ این را من نمی گویم، ارومیه ی عزیز و مظلوم دارد فریاد می کِشد. گواه این سخن، ارومیه ی خشکانده شده؛ مصنوعی خشکانده شده و بیش از دوهزار واگذاری به بخش خصوصی است که همه، تکرار می کنم: همه به شدت مشکل آفرین شده اند. خیلی خوب است که آقای کلانتری محترم و تیم ایشان بعد از این همه ویرانی و خرابکاری، خودشان با رجوع به وجدان کنار بروند. ایران خشکیده با طبیعت و جنگل هایی غارت شده و نیمه ویران و همچنان در حال غارت، به یک برنامه ی نجات بسیار جدی نیاز دارد؛ وگرنه به بن بست کامل می رسد. این بیان فقط یک برخورد دلسوزانه نیست؛ بلکه از دیدگاه علمی و منطقی می توان در باب اش بحثی بلند و همه جانبه نگر به راه انداخت و نشان داد که ایران با حضور این آقایون و “برنامه” های شان بعد از پنجاه سال به یک بیابان ترسنان بدل خواهد شد. چیزی که برای آن ها اصلن اهمیتی ندارد؛ این را نیز من نمی گویم، نتیجه ی ندانمکاری ها دارد فریاد می زند. این ها فقط در فکر تجارت اند، در حالی که کودکان زحمتکشان ما در ایران بسیار ثروتمند، غذا برای خوردن ندارند. بیایید در وبگاه دریای تالش بخوانید و ببینید این ها یواشکی و دزدکی چه بر سر این سر زمین آورده اند. به عمد و یا سهو کشور را دارند به سوی آشوب می برند، و جالب اینجاست که هنوز دست بردار نیستند؛ گویی قصد دارند تا ویرانی کامل این مرز و بوم مظلوم بتازند. وگرنه اگر برنامه ای جدی برای نجات داشتند، طبیعی است که وضع ما این نمی شد.
گوتاه: بشر حریص خود را به گمراهِه ی غریبی انداخته، و عجیب است که چنان آنجا فرو شده که دست بردار نیز نیست! به عبارتی دیگر، متوجهِ خرابکاری های خود نمی باشد؛ وگرنه باید به خود می لرزید. در نتیجه همه را دارد با خود فرو می کِشد تا در یک خودزنی تاریخی بکُشَد.
بشر
شگرفی آفریند بیکرانه
دگر جا خوانَد او خونین ترانه
به سوچی می سپارد او نوبل را
همه خونین نموده خاک و گل را
یمن را شخم زده با بمب سفره۱
شده شهر و بیابان حفره حفره
به لیبی آفتاب بر خون بتابد
برای بیشتر کردن شتابد!
…
“بشر” را گویم، این پست دوپا را
پر طرفدار 12 0
آمدی جانا،
ولی حالا چرا.؟!!!
پر طرفدار 5 0
الو سایت دیدبان؟ظاهراً آنتن سایت دیدبان پریده چون از ۲۶ آبان ماه هرچی نظر توش نوشتم هنوز در دست بررسی قرار گرفته و منتشر نشده…
پر طرفدار 12 8
واقعا خنده دار که مسعولین محیط زیست چشمشون رو به این جنایت علنی به این تخلف آشکار بسته اند. فقط و فقط دنبال مسایل حاشیه ای و میزهای مدیریتن اما کارامدی هیچ…
پر طرفدار 12 1
ک.ل.ا.ن.ت.ر.ی منطقش در این حده که برای توجیه مجاز کردن شکار پرخوری قوچای پیر رو بهونه کرده و با همون منطق نظر مدیران محیط زیست کهگیلویه و خوزستان رو در مورد لغو طرح مخرب تنگ تکاب وتو میکنه و میگه اگر تصمیمی منطقی نباشه من وتو میکنم
انگار ایشون با ت.ر.ا.م.پ روی یه کلاس درس خوندند و بزرگ شدند
پر طرفدار 9 3
موقع مهاجرت که میشه هرماه یک نفر میاد ی چیزی میگه و میره
پر طرفدار 10 0
خندیدیم واقعا
پر طرفدار 5 1
علیه مسوولان محیط زیست اعلام جرم کن! صرف افسوس خوردن و گلایه کردن که کفایت نمی کند
پر طرفدار 9 0
محیط زیست تا زمانی که نفوذیهای شکارچی شدن کارشناس محیط زیست وضعش بدتر از این میشه
داغ 7 7
با احترام به محیط بانانی که برای محیط زیست کشور تا سرحد جان تلاش میکنند . جلوگیری ازتخلفات شکارچیان بوسیله مسولان محیط زیست یکی از راههای مبارزه برعلیه تخلفات است ولی مامردم خودمان باید بدانیم که چرا ماجانداران دیگر رامیکشیم که ازان درامد کسب کنیم بنظر من این راه کسب درامد یکی ازکثیف ترین راههای کسب درامد است اگر بدرستی بیاندیشیم ولی اگر درکشوری فردی یا گروهی دست از این عمل شنیع که کسب درامد ازراه فروش جانداران دیگر باشد برنداشت وظیفه دولت است که جلو این کارناپسند رابگیرد .محیط زیست را نمیشود به امان خدا رها کرد انوقت درجایی که افراد سود جویی وجود دارد که برای منفعت خودشان حاضرند همه کار انجام دهند .این منفعت طلبان به شکارچیان قانونمند هم صدمه واردمیکنند
پر طرفدار 13 1
یه چیزی هم تو کشور مد شده: هر کس که مسئول انجام کاری هست، اتفاقا خودش میشه منتقد اون و میگه چرا دیگران این کار رو انجام نمیدهند. مثلا فرض کنید وزیر نیرو بیاد بگه این چه وضعیه که هی برق قطع میشه. توی تلوزیون همه شاکی هستند پس مسئول کیه؟
موافقم / مخالفم 1 0
واقعا آدم تعجب می کند وقتی یک فرد قضایی آن هم با این مقام بالا به جای اینکه با قاطعیت از ممنوع شدن شکار هوایی صحبت کند از لفظ “گله مندی” استفاده می کند:
مگر غیراز این است که شکار هرنوع پرنده مهاجر به دلیل احتمال ابتلای بسیار بالا به آنفولانزای فوق حاد پرندگان مهاجر که منشا اصلی انتقال این نوع ویروس مخرب هستند مغایر با ضوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور است؟
نتیجه اخلاقی اینکه حمایت تحت الفظی تحت هرعنوانی باتوجه به این نکته که شکار هرنوع پرنده مهاجر بصورت فردی که به خودی خودخارج از حیطه نظارت شبکه دامپزشکی کشور است عین بی قانونی محض و به تعبیری حمایت ناآگاهانه از به مخاطره انداختن سلامت جامعه به شمار می آید.
قضات و حقوقدان های محترم دستگاه قضایی ما بایستی قبل از هرگونه اظهارنظری مراقب باشند که با موضع گیری های سوال برانگیز صیانت دستگاه قضایی کشور را خدشه دار نکنند.
موافقم / مخالفم 1 0