پایگاه خبری دیدهبان محیط زیست ایران (IEW): سهروز قبل (سهشنبه ۹۹/۵/۲۱) پسربچهای از اهالی روستای هوتگتبالا از توابع چابهار بر اثر حمله یک تمساح پوزه کوتاه (گاندو) از ناحیه دست چپ دچار آسیب جدی شد.
پس از این حادثه، کودک مجروح به بیمارستانی در چابهار منتقل شده و تحت درمان قرار گرفت اما بهدلیل شدت جراحات وارده پزشکان بهناچار مچ دست پسربچه را قطع نمودند.
با توجه به فصل گرما و کمبود آب در مناطق روستایی سیستانوبلوچستان روستائیان بهویژه کودکان بهمنظور برداشت آب یا آبتنی کردن به برکهها و رودخانهها نزدیک میشوند.
تمساحها در این زمان از سال برای حفاظت از تخمها و بچههای خود بهشدت تهاجمی میشوند.
تابلوهای متعددی نصب و آموزشهای گوناگونی به روستائیان حاشیه زیستگاه تمساح ارائه شده تا در این زمان از سال به برکهها و رودخانه نزدیک نشوند اما کمبود آب و بیاحتیاطی کودکان باعث بروز اتفاقات تلخی میشود.


این نشان می دهد که اقدامات لازم و کافی انجام نگرفته. کودک را بخاطر بی احتیاطی نمی توان مقصر شمرد. باید کاری کنند که از این دست اتفاقات رخ ندهد. همین چندی پیش در روزنامه خراسان خواندم که دست دختر بچه ای را تمساحِ گاندو قطع کرده. در وبگاهِ »دریای تالش» زیر این سرتیتر «جهان پروژه ای و دست چین شده ها، و ما فراموش شدگان»، آن ماجرای بسیار غم انگیز را منتشر کرده ام.
پر طرفدار
15
6
والا من موندم چرا یک ملت درمان نمی کنن …..والا صبح تا شب می نالید که اونجا ۱۲۰ روز باد میاد …..از هلندی ها قرن ۱۸ کمترید که با آسیاب بادی آب دریا را خشک کردن و زمین کشاورزی درست کردن …..فقط شما برخلاف هلندی ها که آب را از خشکی به سمت دریا پمپاژ میکردن باید آب را از سمت دریا به سمت خشکی پمپاژ کنید ……..محل برداشت آب را هم ببرید تو عمق ۱۰۰۰ متری اقیانوس هند تا مشکل شورابه نداشته باشه(اونجا موجود زنده خاصی وجود نداره …..در بدترین حالت چندتا پری دریایی هستن که لباس فشار پوشیدن که نمیرن)
پر طرفدار
39
8